+ 389 2 3175 175
info@sanitarija.com.mk

За нас

Добродојдовте во САНИТАРИЈА

Се’ за вашата бања на едно место!
image
За нас

Нашето мото е „Се’ за вашата бања“- кај нас можете да најдете буквално се’ што ви е потребно.

Ние ви ги нудиме најквалитетните продукти од најпознатите светски брендови. Голем избор на санитарна керамика, купатилска галантерија, опрема за купатилото.

Контактирајте не’ на тел. + 389 2 3175 175 или преку емаил info@sanitarija.com.mk

  • 20 години искуство
  • Голем број на задоволни клиент
  • 24/7 поддршка
  • Професионални совети од искусен тим
  • Луксузност по најповолни цени

Брендови

They are awesome people
EnglishМакедонски јазик