+ 389 2 3175 175
info@sanitarija.com.mk

ИЗБЕРТЕ ГО НАЈДОБРОТО ЗА ВАШАТА БАЊА И КУЈНА

icon

Луксузност по најповолни цени

icon

Професионални совети од искусен тим

icon

Голем избор на продукти

icon

Најпознатите брендови на едно место

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Запознајте се со нашите проекти

НАША ПРИКАЗНА

this is a subtitle

Ние ви ги нудиме најквалитетните продукти од најпознатите светски брендови. Голем избор на санитарна керамика, купатилска галантерија, опрема за купатилото.
Нашето мото е „Се’ за вашата бања“- кај нас можете да најдете буквално се’ што ви е потребно.
Контактирајте не’ на тел. + 389 2 3175 175 или преку е-маил info@sanitarija.com.mk

user

ПАРТНЕРИ

Успешната приказна зависи од тимска работа
EnglishМакедонски јазик